• Step-Four
  • Step-Four
  • Step-Four
  • Step-Four
Home Kontakt O nás
O nás Tisk Email

STEP-FOUR se zaměřuje na rozvoj, výrobu a prodej počítačem řízených frézovacích a řezacích strojů od roku 1993.

Naše stroje neslouží jen pro soukromé nebo profesionální modelování, ale také pro modelové, vzorové, průmyslové a architektonické stavění. Jejich široké použití zahrnuje různé komerční uživatele, univerzity, technické školy, vzdělávací semináře a experimentální instituce. Jako první a jediný rakouský výrobce, STEP-FOUR nabízí novátorské produkty na trzích po celém světě. Od vzniku firmy bylo prodáno přibližně 10000 frézovacích strojů a 5000 řezacích strojů z celého sortimentu firmy. standardního programu, stejně jako velký počet speciálních strojů. Získali jsme vynikající pověst v konstruování speciálních strojů. Jako příklad můžeme uvést speciální stroj na řezání rotorových lopatek pro větrnou elektrárnu. Jak hardware, tak software stejně jako mechanické konstrukce pocházejí z našeho vlastního výzkumu.

Díky mnohaletým zkušenostem, STEP-FOUR splňuje nejvyšší úroveň kvality a preciznosti a nabízí vynikající cenovou a výkonnostní úroveň.

Firma PAVEL PARDOVSKÝ působí od roku 1994 na poli sériové i zakázkové výroby leteckých modelů .V roce 1997 se stává majitelem jednoho z CNC produktů STEP-FOUR. Díky vysoké kvalitě tohoto zařízení stoupá kvalita, přesnost a množství všech vyráběných produktů .Postupem času se ukázala nutnost pořídit i další CNC zařízení .

Díky zkušenostem a znalostem se fa PAVEL PARDOVSKÝ stává výhradním a jediným zástupcem STEP-FOUR pro Českou a Slovenskou republiku. Kvalitu zařízení Vám rádi předvedou ve svých provozovnách. Firma PAVEL PARDOVSKÝ zajišťuje také veškerý servis a poradenství.

 
Copyright © 2024. STEP-FOUR.CZ. Web stránky Pixelhouse